Bár ott lenne a helye, ne dobja a szemétbe!

A héten indul a legújabb Nemzeti Konzultáció. Sokmillió felesleges levél landol a postaládáinkban, ismét nagyon sok, jó adóforintot elpazarolva ezzel. A Demokratikus Koalíció nem indít országos akciót ezen levelek gyűjtésére (volt már ilyen akciónk pár éve), de a helyi szervezetekre bízza, hogy felvállalják-e a gyűjtés feladatát.

Miután a napokban igen sok megkeresést kaptunk ellenzéki érzelmű polgártársainktól, úgy döntöttünk, hogy Várpalotán besegítünk a gyűjtésbe, és a végén eljuttatjuk azokat az országos gyűjtést felvállaló két független országgyűlési képviselőnek.

Amellett, hogy tagjaink, szimpatizánsaink maguk is gyűjtik az íveket az ismeretségi körükben, várjuk azoknak a jelentkezését, akik vállalják, hogy saját környezetükben begyűjtik a leveleket. Mi azokat összeszedjük tőlük.

Ha valaki van olyan bátor, hogy felvállalja nevének, címének nyilvánosságra hozását a célból, hogy postaládájába bedobhassák a lakosok a konzultációs ívet, akkor azt a Facebook-on megjelentettjük. Csak, hogy ne beszéljek a levegőbe, a postaládám rendelkezésre áll (Danka János, Várpalota, Erdődy Pálffy Tamás u. 5. fsz. 5.). Természetesen a DK-iroda postaládája is várja az összegyűjtött leveleket (Várpalota, Árpád u. 12.).

Aki át szeretné adni az általa összegyűjtött íveket, az emailben (veszprem2@dkp.hu) és Messengeren is jelezheti felém.

A címzett beazonosítására alkalmas adatokat törölje / vágja ki mindenki, arra nincs szükség!

Hajrá!

DJ

Vélemény, hozzászólás?