Vélemény, hozzászólás?

Köszöntő

Kedves Olvasónk!

[justify]Szilveszter napja van, ilyenkor szokás a következő évre mindenféle jókat kívánni egymásnak. Mi is ezt tesszük, dacára annak, hogy elég tisztán látszik: 2012 nem lesz a legkedvesebb évünk. Úgy mondják, hogy sírva vigad a magyar. Korrekt.
Mindezek ellenére, a varpalotaidemokratak.hu szerkesztői kívánnak Önnek a vártnál sokkal jobb, boldogabb új esztendőt!
(ui.: Amennyiben kíváncsi arra, hogy miért veszélyes, ha egy légvárakat építő ember kezében van a kormány, akkor klikkeljen a képre!)[/justify]

Vélemény, hozzászólás?

Köszöntő

[justify]Tisztelt Olvasó!

Köszöntjük a várpalotai demokraták honlapján. Első pillantásra déjá vu érzete lehet. Új honlapunk – bár küllemében mutat változásokat – nagyban hasonlít a „balszemmeles” oldalra. Ennek oka nem valami véletlen, hanem csak annyi, hogy mi, akik eddig azt az oldalt készítettük, beléptünk a Demokratikus Koalícióba. Új felületet készítettünk magunknak, de tartalmilag szeretnénk valami hasonlót nyújtani, mint amit ott már megszoktak.

Ez az oldal ugyan nem egy hivatalos párthonlap, de természetesen a Demokratikus Koalíció politikája, hitvallása mentén fog működni, megengedve a hivatalos pártvéleménytől való eltérést is. A névválasztás sem véletlen. Úgy gondoljuk, hogy ezen az oldalon is a demokráciát kell védeni, akár országos, akár helyi témák kapcsán.

Reméljük, hogy új honlapunk elnyeri tetszését, kérjük, hogy rendszeresen olvassa, terjessze hírét ismerősei között. Örömmel vesszük, ha regisztrál az oldalra és a Facebook-on is „lájkol” bennünket.
Jó olvasást![/justify]
DJ

Vélemény, hozzászólás?