Mi országunk 2012.

[justify]Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke hetek óta járja az országot a Mi országunk 2012. akció keretében. Találkozik a települések vezetőivel, családokat, vállalkozókat látogat meg, részt vesz különféle munkálatokban. Az akciónak két fő célja van: egyrészt az elnök testközelből gyűjt információkat az emberek életéről, másrészt az internet és (elsősorban) a helyi sajtó által hívja fel a figyelmet a DK-ra.[/justify]

[justify]Szerdán választókerületünkbe is eljutott. Balatonfűzfőn találkozott a Balatonfűzfői Munkahelyekért Egyesület elnökével és a település polgármesterével, Peremartonban egy játszótér építésében segédkezett röviden (itt interjút adott a varpalotablognak – “Akiket ajánlunk” rovatunkban megtalálható az elérésük), majd Berhidán látogatott meg egy családot, illetve tett egy rövid sétát az alpolgármesterrel és találkozott a település jegyzőjével is.

Ezután Nagyesztergár következett, ahol egy állattartó vállalkozást tekintett meg, majd a program egy veszprémi család látogatásával zárult.

Néhány kép az eseményről:[/justify]

Vélemény, hozzászólás?