Orbán őszödi beszéde

Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim!

Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk a számunka utolsó 4 évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

Az elmaradott és a szakadék szélén táncoló, bolsevik Európai Unióhoz képest, a kor szellemének megfelelően, megalkottuk a rugalmas gumi-Alaptörvényünket ! Bármelyik fideszes honfitársam bekopogtathat hozzám igényeivel, másnap reggel már eszerint szól az Alaptörvény, egyéni képviselői indítvány képében!

elkurtuk

Már a kijelentésekor tudtuk, hogy a válság fojtogatta Magyarországon még 30 év alatt sem lehet 1 millió munkahelyet létesíteni, nemhogy 10 év alatt! Pedig úgy megfésültük a KSH adatait, hogy jobban sem lehetett volna! Beleszámoltuk, még a diákmunkát és a börtönfoglalkoztatottságot is! Egyáltalán nem teljesített jobban az ország, de erre az emberek is rájöttek, amikor megnézték a fizetési cetlijeiket! Ilyen mese a rezsihülyítés is, a paksi reaktor-hitelt sem én, vagy Kósa, vagy Kövér fogja visszafizetni a cafetériájából, hanem a zemberek.

Aggódunk a külhoni magyarokért, holott csak a szavazatuk számít, megszüntettük az adójóváírást, megadóztattuk a cafetériát, bevezettük a baleseti adót, mintegy megelőlegezve, hogy az is fizessen, aki nem csinált balesetet, persze, ebben is csak a befolyó pénzösszeg volt a lényeg. Megemeltük a munkavállalói járulékokat, a közszférából kirúgattunk 32.000 munkavállalót, megemeltük a cégautók adóját, az egyszerűsített vállalkozási adót 30-ról 37 %-ra emeltük, felemeltük az áfát, bevezettük a környezetvédelmi termékdíjat, csökkentettük a táppénzt, bevezettük az útdíjat – ettől is jól megdrágult minden – bevezettük a közműadót, csökkentettük a közmunkások fizetését, jól megemeltük az illetékeket.

Bevezettük az ingatlanadót kommunális adónak álcázva, alaposan megemeltük a szeszes italok és dohánytermékek, no meg az üzemanyagok jövedéki adóját, Matolcsy Gyuri komoly munkával érte el, hogy az euró 300 Ft körül mozogjon, miközben Bajnai alatt 265 Ft volt. Ezért éjjel-nappal támadni kellett Bajnait – belekeverve családja vállalkozását is – hogy az emberek ne foglalkozzanak az euró/forint árfolyamával! Belebuktunk a libázásba is, mert elfelejtettük, hogy Bajnai eddig minden pert megnyert. Nyeretlen, kétéves amatőrök módjára támadtuk be!

Nekiálltunk milliárdokért stadionokat építeni akkor, amikor csupa botlábú, labdaszedő színvonalú focisták emésztenek fel milliókat, miközben a Blahán az ingyen ebédre várók sora Vlagyivosztokig ér. Bevezettük a szociális adót, a Békemenetet pedig már egy koraszülött osztályon is kiröhögik, a NAV pedig úgy bukott, mint Lázár a trafik mutyival.

Azt sem tudjuk eltitkolni, hogy valójában nincs rend. Pintért is hazugságon fogták, az írott– és elektronikus sajtó majd 90 %-a a birtokunkban van, mégsem tudjuk eltitkolni a heti rablásokat! Hajdú Jani barátomnak létrehoztunk – évi 10-12 milliárdért – egy játékvárat TEK néven, jól el is tartják magukat!

Már ott tartunk, hogy a plebsz, arcátlan módon az én és családom vagyonosodási vizsgálatának szorgalmazásával van elfoglalva, semmi tisztelet nincs a panelprolikban miniszterelnökük iránt, ráadásként még ti is lebuktok azzal, hogy külföldi érdekeltségekben tartjátok a megtakarításaitokat, Lázár, Szíjjártó…..stb! Ezért én hiába “nemzetizek” éjjel-nappal! Nem sorolom, mert holnap reggel is itt ülnénk!

Mindehhez vegyétek hozzá, hogy kizárólag hozzánk kötődnek a „47 ezerből is meg lehet élni” és az „akinek semmije sincs, az annyit is ér” ránk nézve rendkívül káros, hátrányos, felelőtlen megjegyzések is! Csak abban bízhatunk – mint általában minden téren – hogy a jóságos felejtés homályába vesznek ezek a dicstelen mondatok és a panelprolik is elfelejtik a választás napjáig!

Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a kereszténydemokraták közös kormányzása valaha is megteszi! Hozzányúltunk az MNB devizatartalékaihoz, lenyúltunk 3000 milliárdnyi nyugdíj-megtakarítást, ennek ellenére közel 23 milliárdra vittük fel az államadósságot, pedig a szocik 18 milliárddal adták át a kormányzást!

És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Azon kívül, hogy néhány hithű barátunkból milliárdost csináltunk, néhány ezer hithű eszmetársunkból trafikmilliomost, nagybirtokost és minden kieső parlamenti képviselőnket jól fizető helyekre tettük!

Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére, utcai zavargások nélkül, mert utcai zavargásokban jobban teljesítünk, mint az ellenzék együtt!

Nagy fölénnyel nyertük 2010-ben a parlamenti választást! Ám ehhez kreált mszp-s bűnügyek és bűnösségek is kellettek! Egyébként igazából nem tettünk semmit! Semmit! Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? Meddig lehet büntetlenül hazudnunk? Nyakunkon a választás! Egy, látszatra talpraesett Lázár amatőr módon belebukik a trafik mutyiba, Simicskát hiába dugtuk el a Közgépbe – megtalálták, vele együtt az odatömött milliárdokat is!

A devizahitelesekkel nem tudunk mit kezdeni, ugyanis a banki szerződések zöme nem jogszabály-ellenes! De ezt persze nem szabad megtudniuk választás előtt! Rogán Tóni sem képes megregulázni a bankokat, már ezt is tudják a zemberek! Jól tudtuk, tisztában voltunk vele, hogy a bankok megadóztatása azonnal lecsapódik az ügyfeleken, de azt hittük, hogy majd nem közvetlenül a kormányt szidják érte!

Partnereinkkel is gondok vannak! Itt van Pálffy, aki iszik, mint a szivacs, ráadásul még fel is hívja magára a figyelmet, Rubovszkyról kiderült, hogy nyilvánvalóan elfogult, de egyébként sem nyüzsögnek a választás előtt, csak a hátrányunkra vannak! Ezt, persze nem mondjuk meg nekik.

Kövér Laci is nyíltan elfogult, legalább egy közülünk valót megbüntetett volna, de nem! Hiba volt! Nagy hiba! A Budai sem hozta a várt eredményeket! Ezernégyszáznegyvenkét, a szocik ellen felkínált ügyből mindössze 10-12 van/volt bíróság előtt és ebből már 8-10 felmentés született!

Nem sikerült teljes egészben megfélemlíteni a bírákat sem, sőt Brüsszel a panaszos bíráknak adott igazat a kényszernyugdíjazás tárgyában! Polt sem úgy muzsikál, ahogy elvártam volna tőle, bár kétségtelen, hogy ott segít, ahol tud! Nem sokat tettünk! Nem! Nem!

Őrült lóhalálában készülünk Gyurcsányék bedarálására, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Szóvivőink ostobácskák, már kettő is pert vesztett Bajnai és Gyurcsány ellen! Aztán lassan fölbukunk. Mert nem bírjuk jobban a tempót.

A CÖF-plakátokon már lassan én is csak kínomban röhögök! Ez a helyzet. Közben meg, meg kell állapodni még a Jobbik józan embereivel is, mert még a választás utáni lehetséges miniszteri problémák… ismeritek. A Horthy-kultuszjáték is ezt a célt szolgálja, zsidó honfitársaink pedig majd lenyugszanak… Most a választásra kell koncentrálnunk!

Pár esetben voltunk csak sikeresek, mint például a nekünk kedvező törvényalkotás, és hogy egyetlen egy fideszest sem hagytunk az út szélén. Bőven kapott mindenki a megtermelt javakból, EU-s milliárdokból, akár szállodatulajdonos, akár mezőgazda, akár pop-rockzenész, vagy akár rendőrtábornok volt, vagy lett. Az volt a lényeg, hogy bennünket támogasson!

Mindezek ellenére arra sem voltatok képesek, hogy egy Gyurcsányt becsukassatok, egy Mesterházyt belekeverjetek némi pornóügybe, vagy Bajnaiból alkaidás összekötőt csináljatok!

Oszt’ jó napot!

(a banditapolitika.hu-n megjelent írásból szerkesztve)

Vélemény, hozzászólás?