Országjárás választókerületünk balatoni részén

Országjáró körútja során Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke választókerületünkben járt. Nem ez az első eset, hogy meglátogat bennünket, de az új kialakítású választókerület balatoni részén régen járt már. Most Balatonfüred, Balatonakali és Balatonfűzfő voltak az állomások.

A pártelnök délre érkezett az Állami Szívkórházba, ahol majd egy órát töltött el, ismerkedve az intézmény működésével, problémáival. Az épületből távozva a sajtó munkatársaival találkozott (Füred TV, Hírhatár Online, HÍR TV).

Ezt egy rövid séta követte a sétányon, majd irány Balatonakali, ahol ebédre voltunk hivatalosak balatonfüredi csoportvezetőnknél.

Ebéd után egy háromgyermekes, vállalkozó családnál tettünk látogatást, majd (miután már késésben voltunk), elrobogtunk Balatonfűzfőre, ahol egy lakossági fórum megtartása várt Gyurcsány Ferencre. A Művelődési Központ bejáratánál maroknyi fideszes tüntető várta, de a fórumra már nem jöttek be, pedig invitálva lettek.

A fórum után még dedikálás, közös fotózások és beszélgetések sora várt még rá, majd este 8 körül visszaindultak Budapestre.

A fórumról készült videó nemsokára felkerül a honlapunkra, néhány képet azonban már most meg tudunk osztani önökkel.

gyf1

gyf2

gyf3

gyf4

gyf5

gyf8

gyf9

gyf10

IMGP3391

gyf12

gyf13

 

 

Vélemény, hozzászólás?