Ostyáni István: Nálunk pedig nincs antiszemitizmus!

A M.KIR. Hírgyártó- elhallgató- és meghamisító Nemzeti KFT főnök- ideológus-szerkesztői úgy gondolják, hogy a főműsorban sugárzott TV Híradóban egy rohadt szót sem ejtenek a holnapi nagygyűlésről, melyet a Magyarországon a törvény támogatásával a parlamentben hirdethető antiszemitizmus elleni elementáris tiltakozás és felháborodás hozott össze.

Egy árva szót sem ejtettek róla. Mivel ok nélkül nem tesznek semmit, próbáltam megfejteni a miértet. A következőket véltem felfedezni a sunyi elhallgatás mögött.

A magukat országunk kizárólagos vezetőinek tartók első nekibuzdulásukban kijelentették, hogy ők is aktívan részt vesznek a tiltakozó nagygyűlésen. Pillanatnyi lelkesedésükben nem jutott eszükbe, hogy a jelenlegi helyzet kialakulásáért nagyobb a felelősségük, mint az általuk a parlamentbe segített, mocskos szájú újnáciknak. Amennyiben 2002-től 2010-ig energiájuk töredékét nem az állam porig rombolására fordították volna, ha a fővárost dúló, fasiszta jelszavakat skandáló csirkefogókat nem avatták volna hőssé, nem állhatott volna elő a jelenlegi világszégyen.
De egye fene, igyekezzünk együtt felmosni a szoba közepéről a szart, melyet nagyrészt ők produkáltak, de az ország minden normális szaglású polgárának büdös!

Szerintem azonban rádöbbentek mostani helyzetük végtelenül hazug voltára, s diszkréten, de nagyon határozottan felhívták a Nemzeti Hírgyár főnökeinek figyelmét, hogy cseppet sem fontos megemlíteni az ország holnapi legfontosabb eseményét, melyet az egész világ feszült figyelemmel fog kísérni. Minden, ott elhangzott szót ízekre szedve fog elemezni a nemzetközi sajtó és a diplomácia. Nem, erről egy rohadt szót se ejtsen a közszolgálati!

Közbevetőleg.

Idős, 70 körüli és még korosabb nézőik viszont valószínűleg igen kellemes perceket élhettek át a Híradó egésze alatt, hiszen az gyermek és ifjúkoruk állami filmhíradóinak a hangulatát idézte a teljes műsoridő. A múlt század ötvenes éveinek elejét idézte a hangnem, a szóhasználat, a kommunista optimizmust sugárzó, fényezett kishírek tömege, a hurrá hangulat. A hatvan évvel ezelőtti hangulat hitelességét csak az rontotta, hogy név szerint nem éltették a nagy vezért, bár a sors által vert devizahiteleseket személyesen próbálta ,,megmenteni”. Ez is hatalmas gesztus a nemzet (önmaga által) felkent atyjától. Talán egy nem régi/új kommunikációs rendszer kezdete is.

Visszatérve a címben foglaltakra.

A Nemzet vegye tudomásul, hogy Magyarországon csak annyira van antiszemitizmus, amennyire a Hírgyár beszélni enged róla. Amit nem ők repítenek világgá, az nincs vagy nem úgy van, végső soron pedig liberálbolsevik hazugság, támadás a nemzet ellen.

(http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=papajasd)

Vélemény, hozzászólás?