Tagtoborzó nagygyűlés Gyurcsány Ferenccel Várpalotán

[justify]A Demokratikus Koalíció (DK) vezetői tagtoborzó körútra indultak az országban. Az események célja, hogy megismertessék az érdeklődőkkel a DK céljait, politikáját, és nem mellékesen új híveket szerezzenek. Várpalotára Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke érkezik 2011. december 01-én, a Jó Szerencsét Művelődési Központ színháztermében 17.00 órakor kezdődő rendezvényre.

A DK (anyagi értelemben legalábbis) a nulláról kezdte pályafutását. Már platform korában is minden rendezvénye önfinanszírozású volt, tehát az érdeklődők befizetései voltak a fedezet a költségekre. Így lesz ez Várpalotán is, ahol a résztvevőktől 500 Ft támogatást kérünk, melyről egy nyugtát kapnak természetesen. Lehetőség lesz a párt támogatására oly módon is, hogy Gyurcsány Ferenc DVD mellékletes könyvét (dedikálási lehetőséggel), pólót, karkötőt, tollat, stb. vásárolnak a helyszínen.

Az esemény zártkörű és a sajtó kizárásával kerül megrendezésre. A belépéshez előzetes regisztráció szükséges, melyet a varpalota@dkp.hu email címen és a 20/395-6052-es telefonon kérhetnek. Belépéskor az így készült lista alapján kerül azonosításra mindenki.

Amennyiben érdekli a Demokratikus Koalíció véleménye a mai magyar közéletről, elképzelései a jövővel kapcsolatban, akkor szívesen látjuk a rendezvényen. Végül egy kis "lopás" a Fidesztől: hozzon magával még egy embert![/justify]

Vélemény, hozzászólás?