Vágó-fórum Várpalotán

Azt hiszem, hogy a kampány után le kell ülnünk egy komoly beszélgetésre az időjárással, mert az az érzésem, hogy valami oknál fogva nem kedvel mostanság minket. A kitelepülésünket lényegében elmosta az eső, szétfújta a szél, és bizony a lakossági fórumtól is sokakat visszatartott. Akik viszont eljöttek, azok ismét megtapasztalhatták, hogy Vágó István, a DK országos elnökségének tagja nem csak egy nagyon felkészült politikus, hanem egy kiváló humorú előadó is.

István kérésére a fórumon szakítottunk a hagyományos, a vendég előad, majd kérdésekre válaszol tematikával, rögtön a kérdésekkel kezdtünk. Persze átvert minket, mert csak az első kérdésre bő félórán át válaszolt. Na, rá aztán nem lehet azt mondani, hogy nem fejti ki a válaszában az összes fontos részletet.

Egy, a szó szoros értelmében élő, interaktív beszélgetés alakult ki sok humorral, a megszokottnál talán szabadabb megfogalmazásokkal. Sok területet érintettünk az EP-kampánnyal kapcsolatban, de mindig oda lyukadtunk ki, hogy az ellenzéki oldal szavazóinak (pártállástól függetlenül) el kell menniük választani, és erre minél több hasonló gondolkodású társukat is biztatni kell.

DJ

Vélemény, hozzászólás?