Aki a kicsit nem becsüli…

Az ellenzéki lét egyik fő jellemzője, hogy az ember gyereke jártatja a száját, de a hatalmon lévők a lehető legritkábban foglalkoznak vele. Ha mégis, abban meg általában nincs köszönet. Ezért is kell örülni minden alkalomnak, amikor valami pozitív következménye van annak, ha valamit megemlítünk, javasolunk. Most épp a várpalotai orvosi ügyelet február elsején átadott új rendelőjébe való bejutás ügye egy ilyen eset.

Idén márciusban, Az ígéret szép szó… című írásunkban említettük meg, hogy az új rendelőbe való bejutáshoz a társasházzal közös bejárati ajtót lehet csak használni, ami egyrészt nem épp a legmegfelelőbb megoldás, másrészt a városvezetés még a beruházás megkezdése előtt ígéretet tett rá, hogy külön bejárata lesz a rendelőnek.

A minap arrafelé jártam, és mit látok? Egy új, külön bejárati ajtót a rendelőhöz. Még nem volt beüzemelve, de már ott volt. Kis öröm, ha valaminek a megvalósulásához hozzájárulhatunk észrevételeinkkel, de mint tudjuk: aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli.

DJ

Vélemény, hozzászólás?