Elnöki villámlátogatás Várpalotán

Ma Veszprémben tartott fórumot Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Miután városunk útba esett, sikerült megbeszélni, hogy a fórum előtt kb. másfél órára beugorjon hozzánk egy kis beszélgetésre. Elkísérte Varju László alelnök is, akivel elsősorban szervezeti, kampánystratégiai kérdéseket beszéltünk meg, majd következett a kérdezz-felelek az elnökkel.

Gyurcsany_aktiva1

Az ilyen zártkörű beszélgetéseknek két előnye is van. Egyrészt felmerülnek olyan kérdések (és válaszok), amelyek egy nyilvános eseményen nem feltétlenül kerülnének szóba, másrészt a pártelnök is profitál a dologból, mert közvetlen tapasztalatot szerezhet arról, hogy a tagságot mely kérdések izgatják elsősorban. Még tanácsokat is kaphat.

Gyurcsany_aktiva2

Gyorsan elrepült az a másfél óra, így autókba ültünk, és együtt mentünk a veszprémi fórumra. Arról csak annyit, hogy bánhatja, aki nem vett részt rajta. Gyurcsány Ferenc elemében volt, még a jelen lévő Echo TV-sek is többször elmosolyodtak, pedig egy, a kérdésükre adott válaszában „megtalálta” őket is. Jó hangulatú, tartalmas és őszinte fórum volt.

DJ

Vélemény, hozzászólás?