És ez még csak a második hónap

Asszem, hogy mosmá mindenki láthattya, hogy úgy saccperkábé mire is gondút a köpcösviktor, amikor aztat tolta az ország népének ábrázattyába, hogy sokminden lesz itten folytatásilag, de konszolidáció, na az aztán nem.
Hámáméris lenne?
Nem lehet lazítani, csapataik harcban állnak. Meg kell védeni a Nemzeti Együttmicsodálás Rendszerét és a Nemzeti Ügyek Kormányát.
Meg az ő vívmányaikat. Nehogymá pazarba mennyen itt minden, amit idáig alkottak.


A trafikok, a fődek, a kaszinók, a sok-sok ellop… izé, elsíb… akarom mondani teljesen demokratikus úton, az esélyegyenlőség messzemenő figyelembevételével elbírált pályázatokon elnyert sok pénzt fialó vagyontárgyak, koncessziók, beruházások generálkivitelezői joga.

Ébrenlét, készenlét nertársak. Az köll ide.

Előszöris rendezni köllött a hatalom megtartásának ügyét Budapesten. Nemáhogy szégyenszemre pont a főváros ne legyen narncssárga.
Az lesz az bazmeg, akárhányan is szavaznak a Fideszre. Nem lehet más. Az ellenzéknek huszonhárom kerületben kell összefogás, plusz LMP, plusz Jobbik. Egy forduló, egy szavazatos többség elég. Kompenzációs lista kilenc fővel, ki tudja hány induló listával. Marad a többes jelölés és nem tudhatja senki, hogy visszaéltek-e a nevével. A Választási Bizottság marad az ami volt.

Ez asszem elég is lesz.
Ha nem, még reszelnek rajta.

Asztán ugye itten vannak a piszkos anyagiak.
Elég régóta láthatóak az uniós és egyéb pénzek elosztásának anomáliái, de a már többször lemoszkvázott és szarta-szene széjjel sallerozott és kokizott brüsszeliták tejeltek. A Lajos meg a Zsolt és a kisebb cimbik kapták az apanázst, oszt ment a bót.
Aztat nem értem, hogy a retkes faszba hagyhatta a köpcös, hogy a negyednótás vásárhelyi pojácája olyan rendszert fabrikáljon, amire az lett a válasz a juropéktól, hogy akkó innentű nem toljuk a dellát, mer legalább annyi eszetek lehetne, hogy láccatra ügyeljetek.

Éshamár a vásárhelyi pojáca.
Ez a szarházi nem képes felfogni, hogy a lajtán túl már nincsen hatalma.  A norvég kormány még egyelőre nincs becsatornázva a magyar Miniszterelnökség alá. Azzal is tisztában kell, hogy legyen, ha elveteti az Ökotárs alapítvány adószámát, majd lesz más, aki a helyére áll, de azt a pénzt ő nem fogja kezelni soha. Tisztában is van, de kénytelen a hazai közönségnek tovább játszani.

De van még a táskájáben más is.
Neeeem…. nem abban a táskában, amit anno a szépemlékű Rapcskfőnök után cipelt.
Ádehogy. Ezmá másik. Ez saját.

Aztat gondútta pojácailag, hogy neki szabad néhány luxusutat elkövetni édeskettecskén közelebbről meg nem nevezett személlyel közpénzen, meraz neki jár. Asztán aztat is gondútta még mindíg pojácailag, hogy ez nem fog kiderűni. Joggal gondolta, hiszen csak jogerős ítélet kötelezése után kényszerült virítani a frankót. Be is sértődött rendesen. Annyira, hogy felperes médium főszerkesztőjét ki is rúgták rögvest. Természetesen neki semmi köze hozzá.

Ebbe a buliba szellentett bele a másik szervilis majo… vagyis kulturális akárminek álcázott alanyi költő.
Reklámadó! Az köll nekünk. Hámimás.
Ez majd rendet vág a sajtóban.
Ezek meg hápognak, meg látszólag szolidarítanak. Kíváncsi vagyok, ha élesbe fordul a buli, lesz-e vér a pucájukban. A legjobban nekem az teccik, hogy a guglit meg fészbúkot is le akarják húzni. Képzelem, mr. Zuckerberg hogy be lehet szarva.

És ez még csak második hónap.
(A Neonbagoly Fészke)

Vélemény, hozzászólás?