Hová tűnt Talabér Márta?

Nem, nem. Aki esetleg aggódni kezdene a polgármester asszony miatt, annak jelentem: nem hiányzik. Úgy általában. Viszont kapott két megkeresést, amire még csak nem is reagált. Az elsőt Deák Istvánné önkormányzati képviselő, a DK választókerületi elnöke intézte hozzá, amiben azt kérte, hogy nyilatkozzon az italmutyiként ismertté vált kormányzati tervhez való viszonyáról. A másodikat Beck Richárd, a DK – Együtt-PM polgármesterjelöltje, aki nyilvános vitára hívta ki.

hova_tunt

Gondolom nem mondok újdonságot azzal, hogy Talabér Márta még csak nem is reagált e megkeresésekre. Ez meglehetősen bárdolatlan dolog (sokáig kerestem az itt még elfogadható szót), pedig két kitérő levéllel is elintézhette volna. Akkor legalább a látszata meg lett volna, hogy emberszámba veszi a politikai riválisait.

De ne csodálkozzunk, hogy az ellenfelekkel így bánik. Nem csak azért, mert fideszes a lelkem, azok meg országosan sehol sem vitáznak. Másolják a főpapot, mer’ hogy is nézne az ki, ha őméltósága nem vitázik, a nyája meg igen. Inkább azért, mert a civilek által meghirdetett polgármesterjelölti vitára sem ment el. Pedig ha belegondolok, a választási szlogenjük a „Mindent Várpalotáért!”. Abba pedig vélhetőleg a várpalotaiakat is beleértik. Ők a civilek. Sok-sok civil szervezetbe tömörülve. Na, őket sz@rta le nagy ívben (már elnézést).

DJ

Vélemény, hozzászólás?