Vadai Ágnest láttuk vendégül

Ma Vadai Ágnes, a DK alelnöke, országgyűlési képviselője volt a vendégünk Várpalotán. Kora délután kezdtük a közös programot egy kitelepüléssel a Szabadság téren, amin a DK 5 kérdéses (bocs’, a Fidesz meghátrálása okán már csak 4) aláírásgyűjtését végeztük. Szűk másfél óra alatt 70-nél több egyetértő aláírás, és sok beszélgetés volt az eredmény.

6

Nem mondom, hogy nem volt elutasításban is részünk, mert természetesen volt. Viszont emlékszem azokra a 4-5 évvel ezelőtti időkre, amikor elkezdtük ezt az egészet a DK színeiben. Elég, ha annyit mondok: (szerencsére) nem összemérhető a fogadtatás.

Innen átsétáltunk a városi könyvtárba, ahol Ági fórumot tartott. Ahogy mondani szokás, lehettünk volna többen is, de tudtuk, hogy a kényszerűségből kicsit korai kezdésnek lesz ilyen hatása. Akik viszont ott voltak, azok a képviselő asszonytól megszokott lendületes előadást hallhattak a DK “Sokak Magyarországa” programtervezetének néhány kiemelt pontjáról, majd a hátralévő kb. egy órában a feltett kérdésekre kaphattak keresetlenül is őszinte válaszokat.

DJ

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

Vélemény, hozzászólás?